Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak z ww?

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grał ktoś już Warwickiem? Jak się nim gra? Mocno oberwał czy dalej jest zabawa na normalach, gdzie piszą teksty typu "ww nub czemp report for only ult nub ha ha"? Bardzo fajnie się bawiłem tą postacią. 

Opublikowano

Dlaczego ukradliście mi mete na yasuo, pantheona i ww ?

@ WW nadal kosa ;D Dostał nerfa na w, ale to i tak to go nie powstrzyma przez zjechaniem adc na samo ulti ;D

Opublikowano

No to czas grać dalej nub czempem i mieć X niewidzialnych reportów :)

^^ na W też dostał nerfa z 10 sekund na 6. :/

Warwick to nie noobchamp. On był taki sam tylko teraz w tej nowej jungli jest bardziej znany.

Opublikowano

Warwick to nie noobchamp. On był taki sam tylko teraz w tej nowej jungli jest bardziej znany.

Jakoś w 60% grach co zagrałem ww były komentarze w moją stronę że gram noob champem i używam wyłącznie ulta XDDD

Opublikowano

Jakoś w 60% grach co zagrałem ww były komentarze w moją stronę że gram noob champem i używam wyłącznie ulta XDDD

WW to nie tyle noob champ co po prostu bardzo wpasował się w metę z nową junglą i jest dość silny. Ult dalej jest mocny, ale po prostu już nie zdejmiesz nim nikogo na "strzała". Nawet po nerfach jak najbardziej grywalny.

giphy.gif

Opublikowano

Ten nerf go tylko połaskotał. :3 Tu chodzi o sustain, a dobry jest nadal. Ale ten ult będzie tyci mniej denerwujący... :3

J79BmzJ.png

Opublikowano

Dodany obrazek

albo ja jestem glupi albo mi sie wydaje ze nawet buffa dostal

Jak mial 50dmg przy trafieniu to ult naklada 5x czyli 250, ult trwa 2.5s chyba, wiec teraz ledwo 160dmg.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Przecież red smite ma buffa a ult nerfa to #kałkulejted przynajmniej dla mnie.

A sądzicie że Yas jest teraz w mecie? Bo fajnego buffka ma na Q jak się ma runki z cdr to można zaorać w early i dominować late ale jak wy myślicie?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Ja widzę różnice i to sporą u ww.

Brakuje mi latarni na dżungli .

Wiadomo , że doszły nowe itemki na dżunglowanie, na starcie jest osłabiony , lecz póżniej wiadomo, że kosi ^^

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Ja widzę różnice i to sporą u ww.

Brakuje mi latarni na dżungli .

Wiadomo , że doszły nowe itemki na dżunglowanie, na starcie jest osłabiony , lecz póżniej wiadomo, że kosi ^^

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy? Pijana? A wiesz może, że w LoLu nadal jest latarnia ale pod inną nazwe i lepsza? Warna dla tej pani.

Opublikowano

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy? Pijana? A wiesz może, że w LoLu nadal jest latarnia ale pod inną nazwe i lepsza? Warna dla tej pani.

To podaj nazwę ? Być może nie zauważyłam , że jest pod inną nazwą ^^ 

L7VaIos.jpg

Opublikowano

To podaj nazwę ? Być może nie zauważyłam , że jest pod inną nazwą ^^ 

ulepszenie pożeracz dla itemów w jungli :p chyba o to chodzi

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Odkrywca
Opublikowano

WW.. wskakujesz na przeciwnego adc i robisz TF 4 vs 5. Wiec żyć nie umierać:P
jungla też przyjemnie idzie.

Opublikowano

Przecież red smite ma buffa a ult nerfa to #kałkulejted przynajmniej dla mnie.

A sądzicie że Yas jest teraz w mecie? Bo fajnego buffka ma na Q jak się ma runki z cdr to można zaorać w early i dominować late ale jak wy myślicie?

@DO123321 jego cd na q zalezny jest od as, nie od cdr. Ww nadal grany i carruje izi gry

1367591241-U459639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...